συνταγη Zyban για αντρες, αγοράστε Zyban χωρίς συνταγή

Zyban μπορεί να συνταγογραφηθεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους να σταματήσουν το κάπνισμα. Το φάρμακο δρα αναστέλλοντας την επαναπρόσληψη ορισμένων χημικών ουσιών στον εγκέφαλο, και μπορεί να χορηγηθεί σε συνδυασμό με συμβουλευτικές υπηρεσίες διακοπής του καπνίσματος. Zyban έρχεται σε μορφή δισκίου, και είναι συνήθως λαμβάνονται δύο φορές την ημέρα. Οι παρενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν αϋπνία, ξηροστομία και δυσκοιλιότητα.

Zyban χρησιμοποιείται κυρίως για να βοηθήσει τους ανθρώπους να σταματήσουν το κάπνισμα με επιτυχία. Το φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με αυτοκόλλητα νικοτίνης ή τσίχλες νικοτίνης. Μπορεί επίσης να βοηθήσει να ελαττώσει τα συμπτώματα που σχετίζονται με συμπτώματα στέρησης της νικοτίνης, όπως η ευερεθιστότητα και το άγχος. Off-label χρήσεις Zyban μπορεί να περιλαμβάνει τη θεραπεία της διαταραχής ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας και η εποχιακή συναισθηματική διαταραχή.

Για να μειωθεί ο κίνδυνος των αλληλεπιδράσεων, θα πρέπει να ενημερώσετε τον γιατρό σας γνωρίζουμε (πριν από τη λήψη Zyban) για όλα τα άλλα φάρμακα που μπορεί να παίρνετε. Μερικές από τις προϋποθέσεις θα πρέπει να ενημερώσετε τον γιατρό σας για να μπορέσετε να Zyban περιλαμβάνουν το διαβήτη, καρδιακές παθήσεις, και έναν όγκο στον εγκέφαλο. Κάποιες άλλες προειδοποιήσεις Zyban και προφυλάξεις αυτές περιλαμβάνουν την ασφάλεια του Zyban ενώ νοσηλευτικό, ο κίνδυνος από αυτοκτονικό ιδεασμό ή συμπεριφορά σε ορισμένα άτομα που λαμβάνουν Zyban, και άνθρωποι που δεν θα πρέπει να λαμβάνουν το φάρμακο σε όλα (όπως εκείνους που είναι αλλεργικοί σε Zyban ή της ανενεργά συστατικά).

This entry was posted in Aντι καταθλιπτικα and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.