συνταγη Zocor για αντρες, αγοράστε Zocor χωρίς συνταγή

Zocor είναι μια σύγχρονη φαρμακευτική αγωγή που φαρμακολογική δράση με στόχο τη μείωση της παραγωγής της χοληστερόλης και να μειώσει το επίπεδο στον οργανισμό.

Zocor έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και οι ασθενείς και οι γιατροί ήταν πεπεισμένοι κατά την εφαρμογή των ναρκωτικών που παρέχει αυτό το φάρμακο πραγματικά ισχυρή φαρμακολογικές ιδιότητες και είναι σε θέση να μειώσει το επίπεδο χοληστερόλης στον οργανισμό. Αν λάβει Zocor για τη μείωση της χοληστερόλης μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το φάρμακο αυτό θα σας βοηθήσει.

Τα μέτρα ασφαλείας

  • Zocor είναι απαγορευμένη σε οξείες ασθένειες του ήπατος και υπερευαισθησία στο κύριο συστατικό Zocor, ιδιαίτερα στη σιμβαστατίνη.
  • Zocor δόση συνιστάται να αλλάξει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, σε ηπατική ανεπάρκεια, και ατόμων της τρίτης ηλικίας.
  • Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε Zocor κατά τη διάρκεια μιας περιόδου γαλουχίας, θα πρέπει να μεταφέρετε το μωρό σας την τεχνητή διατροφή. Αν Zocor μπορεί να αντικατασταθεί με άλλα φάρμακα, αποφύγετε καλύτερα Zocor κατά τη διάρκεια μιας περιόδου γαλουχίας.
This entry was posted in Χοληστερίνη and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.