συνταγη Xenical για αντρες, αγοράστε Xenical χωρίς συνταγή

Τι είναι το Xenical;

Xenical (Orlistat) μπλοκάρει κάποιες από το λίπος που τρώτε, η φύλαξή τους από το να απορροφάται από το σώμα σας. Το Xenical χρησιμοποιείται μαζί με μια μειωμένη σε θερμίδες δίαιτα και τη διατήρηση του βάρους για τη θεραπεία της παχυσαρκίας σε άτομα με ορισμένους παράγοντες κινδύνου (όπως ο διαβήτης, η υψηλή αρτηριακή πίεση και υψηλή χοληστερόλη ή τριγλυκερίδια).

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το Xenical

Μην πάρετε το Xenical, αν είστε έγκυος. Η απώλεια βάρους δεν συνιστάται κατά την εγκυμοσύνη, ακόμα κι αν είστε υπέρβαροι ή παχύσαρκοι. Δεν πρέπει να παίρνετε το Xenical, εάν είστε αλλεργικοί στην ορλιστάτη, αν είστε έγκυος, ή αν έχετε προβλήματα της χοληδόχου κύστης ή σύνδρομο χρόνιας δυσαπορρόφησης (αδυναμία να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων και σωστά).

Πριν από τη λήψη Xenical, ενημερώστε το γιατρό σας αν έχετε υπολειτουργία του θυρεοειδούς, ιστορικό χολολιθίασης ή παγκρεατίτιδα, τύπου 1 ή τύπου 2 διαβήτη, οι διατροφικές διαταραχές, ηπατική ή νεφρική νόσο, ή εάν παίρνετε άλλα απώλεια βάρους φάρμακα (συνταγογραφούμενα ή πάνω από -the-counter).

Το Xenical δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από οποιονδήποτε ηλικίας 12 έως 18, χωρίς τη συμβουλή του γιατρού. Το Xenical πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από το πρόσωπο για το οποίο προβλεπόταν. Ποτέ μη μοιράζεστε το Xenical με άλλο πρόσωπο, ειδικά κάποιον που έχει μια ιστορία της διατροφικής διαταραχής. Κρατήστε το φάρμακο σε έναν τόπο όπου άλλοι δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτό.

Το Xenical είναι μόνο μέρος ενός ολοκληρωμένου προγράμματος θεραπείας που περιλαμβάνει επίσης την διατροφή, την άσκηση και τον έλεγχο του βάρους. Ημερήσια πρόσληψη λίπους, πρωτεϊνών, υδατανθράκων και θα πρέπει να διχασμένη πάνω από όλα της τα καθημερινά σας γεύματα. Ακολουθήστε διατροφή, φαρμακευτική αγωγή, και η άσκηση ρουτίνες σας πολύ προσεκτικά.

Αποφύγετε μια διατροφή που είναι πλούσια σε λίπος. Υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γεύματα σε συνδυασμό με το Xenical μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για τις δυσάρεστες παρενέργειες στο στομάχι ή στο έντερο σας.

This entry was posted in Απώλεια βάρους and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.