συνταγη Lipitor για αντρες, αγοράστε Lipitor χωρίς συνταγή

Σχετικά με το Lipitor

Το Lipitor χρησιμοποιείται για να μειώσει το επίπεδο της χοληστερόλης στο ανθρώπινο σώμα. Η κύρια ουσία του φαρμάκου βρίσκεται σε αναστολή της παραγωγής της χοληστερόλης και μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες ασθενειών που σχετίζονται με την καρδιά.

Έχει αποδειχθεί ως μια αποτελεσματική φαρμακευτική αγωγή που τους μετρητές καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο, τον πόνο της καρδιάς και των συναφών τραύματα. Αρκετές μελέτες έχουν αναλάβει την υποχρέωση να αποδείξει την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου, όπου χορηγούνται πάνω από 80.000 ασθενείς. Και σε όλες τις περιπτώσεις, έχει διαπιστωθεί ότι το Lipitor είναι καλά ανεκτή, είναι ασφαλή στη χρήση και έχει λιγότερες παρενέργειες που είναι ήπιας μορφής.

Σημαντικές οδηγίες του Lipitor

Το Lipitor δεν συνιστάται σε ασθενείς, που είναι αλλεργικοί σε ατορβαστατίνη. Επιπλέον, να είστε προσεκτικοί ή να ζητήσει διαβούλευση εμπειρογνωμόνων πριν από τη χρήση Lipitor εάν έχετε υποφέρει από οποιαδήποτε χρόνια ασθένεια του ήπατος. Αυτό το φάρμακο ανήκει στην κατηγορία της εγκυμοσύνης FDA X. Μπορεί να είναι υπεύθυνη για την πρόκληση γενετικών ανωμαλιών. Ως εκ τούτου, αναμένουν οι μητέρες δεν θα πρέπει να εξετάσει το φάρμακο. Και πάλι, δεν συνιστάται για σας εάν θηλάζετε. Δεν είναι για τα παιδιά ηλικίας κάτω των δέκα ετών. Lipitor μπορεί να ληφθεί ανά πάσα στιγμή της ημέρας. Κάποιος μπορεί να λάβουν το φάρμακο με ένα καθαρό ποτήρι νερό και με ή χωρίς τροφή. Πριν από τη λήψη Lipitor, είναι σημαντικό να αποκαλύψει ορισμένα πραγματικά περιστατικά με το γιατρό σας σχετικά με τον εαυτό σας. Ενημερώστε το γιατρό σας εάν παίρνετε αλκοόλ σε τακτική βάση, αν έχετε διαβήτη, νεφρικές διαταραχές, προβλήματα του θυρεοειδούς κλπ.

This entry was posted in Χοληστερίνη and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.